Geplaatst in Entertainment

Een vuurspuwer inhuren voor jouw feest of event?

 

Vuurspuwer

 

Als je een evenement organiseert, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardag of een festival, dan wil je natuurlijk een blijvende indruk achterlaten. Het inhuren van een vuurspuwer geeft een extra dimensie aan jouw feest. Wat is er nu meer fascinerend dan een spectaculaire vuurshow?

 

Wat doet een vuurspuwer?

Een vuurspuwer spuwt als het ware vuur vanuit zijn mond. Het is een techniek waarbij een brandstof met de mond verneveld wordt. Dit wordt gedaan met behulp van een fakkel of een andere vuurbron met als resultaat een steekvlam. Dit ziet er natuurlijk spectaculair uit.

Als je één of meerdere vuurspuwers inhuurt ben je gegarandeerd van een spannende vuurshow. Niet alleen zorgen de vuurspuwers voor spanning en sensatie, het feit dat de vlammen echt te zien zijn en de warmte gevoeld kan worden, zorg je voor een extra dimensie voor jouw gasten.

 

Vuurshows zijn altijd veilig

Als je een vuurspuwer inhuurt kun je ervan uit gaan dat je te maken hebt met een professional die erg veel ervaring heeft in het vak. Een vuurshow kan zowel binnen als buiten gegeven worden. Je kunt zelf bepalen hoe lang een vuurshow duurt, dit gaat altijd in overleg. Zo kun je één lange vuurshow organiseren, maar ook meerdere korte achter elkaar. De vuurspuwer zal meerdere acts uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het eten van vuur, waarbij er grote vlammen ontstaan. Of wat dacht je van het jongleren met meerdere brandende fakkels?

 

Wat dacht je van een workshop vuur spuwen?

Misschien is het nog wel leuker om zelf deel te nemen aan het vuur spuwen door een workshop vuur spuwen te volgen. Ook dit kan geregeld worden. Het is een geweldige manier om je grenzen te verleggen en iets spectaculairs te doen. Iedereen kan leren vuur spuwen en het is heel erg geschikt om bijvoorbeeld in te zetten tijdens een vrijgezellenfeest om een team uitje. Je kunt er vanuit gaan dat er ervaren docenten aanwezig zijn en dat je op een veilige en verantwoorde manier kunt leren vuur spuwen.

 

Vuurspuwer inhuren of workshop boeken?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Voordat we bij je op locatie komen zullen we overigens altijd een brandveiligheid check doen, om ervoor te zorgen dat alles veilig gebeurt. Ben je enthousiast geraakt? We horen graag van je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *