Geplaatst in Kinderen

Is graffiti in de kinderkamer geen leuk idee?

Het mooie en unieke aan graffiti is dat het nooit identiek is. Hetzelfde woord op een muur kan in ontzettend veel vormen en kleuren gemaakt worden. Denk jij aan een originele manier om een slaapkamer of woonkamer te verven? Is je zoon al een tijd aan het zeuren over zijn lege kamer. Overweeg dan eens de optie van graffiti in de kinderkamer. Je kan het zien als muurschilderingen laten maken met een persoonlijke twist.

graffiti kinderkamerOrigineel in de kinderkamer

Het ideale van graffiti is dat alles wat je maar kan bedenken verwerkt kan worden op de muur. Stel je voor dat je kind de mogelijkheid krijgt om zijn favoriete voetballer te verwerken in de graffiti op de kinderkamer. Het is ook mogelijk om artiesten, dieren of gewoon een leuke hobby te verwerken in een prachtige tekening. Op deze manier kan je de kamer van je kind echt laten aansluiten op de belevingswereld vanuit zijn perspectief. Doordat er wel echt een thema gekozen moet worden geef je je kind ook de kans om zijn eigen mening te uiten en te vormen. Wanneer je kind het idee heeft dat het bijdraagt in de beslissingen zal die ook meer connectie voelen met de kamer. Dit zal ook een vorm van geborgenheid creëren wat bijdraagt aan de ontwikkeling van je kind.

Maak je geen zorgen want de specialist zal ervoor zorgen dat er in samenwerking met je kind een prachtig kunstwerk ontstaat. Wanneer de specialist langs komt wordt er ook gekeken naar de thema en kleuren in de kamer van het kind. Door deze basis kleuren te mengen in de graffiti van de kinderkamer zal het goed aansluiten met elkaar en een mooie toevoeging zijn.

Wat zijn er nog meer voor opties?

Je hoeft natuurlijk niet per se graffiti in de kamer van je kind te laten plaatsen. Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer je muurschilderingen gaat laten maken. In de jonge wereld van je kind zijn veel verschillende stijlen en sporten die behoeften worden. Met de populaire rap en hiphop zijn stijlen steeds meer voortkomend bij de jeugd. Door je kind bijvoorbeeld een muurschildering van een BMX te geven in de kamer zal zijn betrokkenheid met de kinderkamer aanzienelijk vergroten.

Met de expertise in huis zal gelet worden op de tinten van de kamer om zo een synergie te creëren tussen kinderkamer en graffiti.

Jarenlange ervaring hebben ervoor gezorgd dat er snel en efficiënt gewerkt wordt. Er wordt netjes gewerkt dus je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken of dergelijke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *